10 zile banii inapoi GARANTAT
0 produse Suport si
comenzi telefonice
021 240 60 20
0764 702 800
0755 888 777

Plata

Plata produselor noastre se poate face astfel:

Cash la livrare Veti plati produsele direct curierului care va face livrarea. Acestea vor fi insotite de factura,chitanta, certificat de garantie.
Plata online In cazul in care doriti sa platiti cu un card bancar, bifati aceasta optiune in ultimul pas al comenzii si veti fi directionat pe pagina securizata a procesatorului de plati online. Detaliile cardului dvs. nu vor ajunge la SC PROCONSTRUCT DISTRIBUTION SRL sau la angajatii nostri. Intreaga tranzactie se va desfasura pe serverele procesatorului de plati online.
Ordin de plata Veti plati produsele direct curierului care va face livrarea. Acestea vor fi insotite de factura,chitanta, certificat de garantie.
Plata cu cart la sediu Se poate plati cu orice tip de card Visa sau Mastercard. In cazul in care optati pentru plata cu card Avantaj este posibila numai achitarea integrala a produselor (nu si in RATE). POS-ul nu accepta carduri de tip American Expres.
Plata cu CardAvantaj Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea "CardAvantaj" din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: 4 rate fara dobanda sau integral. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.


Suntem prezenti si pe:

Viziteaza magazinul depozitudescule pe ShopMania compari

Se incarca...